Counter Sales And Pos Billing

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

To Display Stock In The Sales Counter And Point Of Sale Billing In A Super Market.

More info about this Counter Sales And Pos Billing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Shop Inn will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Shop Inn expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Shop Inn does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 43/22 Ramakrishnapuram 3rd Street West Mambalam Chennai-33 Location:https://goo.gl/maps/+E+Yqcbr3UqP5cpv5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Shop Inn expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:00 PM


Company Name: Raja Shop Inn

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Infinity Learn Field Sales/Direct Sales (B2B sales) Area Manager Job Description (Experience 3-6yrs) About Infinity Learn: Infinity Learn, backed by Sri Chaitanya Education Group, is a hub of DIGITAL TALENT who are well-equipped to define the futuris...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Saree Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Clothes More info about this Saree Salesman Job: 1. How muc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Marketing

    DRIPPIN.LIFE is a leading streetwear luxury online brand known for its innovative designs and high-quality products.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now