Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Clothes

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The little closet will provide a salary in the range of +000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The little closet expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The little closet expects the candidate to have the following skills: Clothes.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20gf scheme No 54, Vijay nagar, above Rohan.

8. What are the timings of this job?
Ans. The little closet expects the candidate to work for the following hours: 10:30am- +:00pm | Monday to Sunday


Company Name: The little closet

Related jobs

  • Sales Officer| TMT Bars Jabalpur

    Job Description Responsibility To monitor handle sales of TMT Bars in Retail Shops in assigned area Introducing the brand in Builders and Government Contractors Actively tracking sales schemes of competitors to increase our sales with counter schemes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager| TW Jabalpur

    Job description: managetwo wheeler business through teams at specific dealer counters in the assigned area or region . manage a team of sales officers and drive to achieve set parameters  achieve target nos. / value ( logins and disbursals ), cros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive | Reliance Jobs in Jabalpur Jabalpur

    Would you like to grow up your career with reliance in Jabalpur?, Reliance retail currency hiring 12th pass / fail profiles for leading retail operation all over Jabalpur Madhya Pradesh area. at all refer below discription to get apply online. Indian...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now