Counter Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Nagpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Handling Customers, To Sell Sunglasses And Frames. Eye Wear
More info about this Counter Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Akshay Opticals will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Akshay Opticals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Akshay Opticals expects the candidate to have the following skills: Eye wear.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Akshay Opticals, North Ambazari Road, Gokulpeth, Nagpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Akshay Opticals expects the candidate to work for the following hours: 10:30am-+:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Store Manager
Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets Keep up the inventory ,Display Designing, store keeping • It is a Full Time Retail / Counter Sa...
-
Store Executive
Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 0 - 6 months of experience. ...
-
Store Executive
Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 0 - 6 months of experience. ...