Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ameerpet, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Selling The Motor Insurance Products At Assigned Stores.

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jubiliant Insurance Broking Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jubiliant Insurance Broking Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jubiliant Insurance Broking Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hyderabad all over.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jubiliant Insurance Broking Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:15 am - 7:15 pm | Monday to Saturday


Company Name: Jubiliant Insurance Broking Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Manager

    About IndiaMART InterMESH Ltd: IndiaMART is India’s largest online B2B marketplace, connecting buyers with suppliers. With a 60% market share of the online B2B Classified space in India, the company focuses on providing a platform to Small & Medi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales executive

    Company Overview Gamut HR Solutions is a leading recruitment agency that specializes in finding the right job for individuals. With a team of experienced professionals, we aim to connect job seekers with suitable employment opportunities. Our company...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Sales Executive SAVE Mudrantar Hyderabad| Telangana

    **BUSINESS CONSULTANT (PRE SALES)** • *LOCATION- Hyderabad (TS),** • *JOB DESCRIPTION** - Call clients to get the requirements and setup meetings for demo - Meeting with clients in person or virtually to promote and sell the softwares by Mudrantar. -...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now