Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SP Parodkar & Sons will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SP Parodkar & Sons expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SP Parodkar & Sons does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New Market, Margao, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. SP Parodkar & Sons expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SP Parodkar & Sons

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jose Cabral Cycles & Fitness Gallery will provide a salary in the range of 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Financial adviser

    Company Will Provide : 1)Free Ticket 2)Food 3)Medical 4)Free Health InsuranceYou Have To Pay Attention To Detail.Ability To Work On Your Own.Ability To Work Well With Others.Patience And The Ability To Remain Calm In Stressful Situations.Customer Ser...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant Manager

    We are looking for a results-driven restaurant manager to meet sales goals by hiring and training competent staff, overseeing kitchen operations, and motivating staff during busy hours. • Hire and train staff members. • Ensure that health and safety ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now