Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Darbhanga, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shankar vastralaya retails pvt ltd will provide a salary in the range of 6000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shankar vastralaya retails pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shankar vastralaya retails pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kantaul bazar darbhanga.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shankar vastralaya retails pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Shankar vastralaya retails pvt ltd

Related jobs

  • Sales Retail Partner

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. More info about this Sales Retail Partner Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company will provide a salary in the range of 1+000 INR to 40000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hotel Operation Executive

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 4 - 6+ years Experience of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Global Business Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now