Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddhi Vinayak Vada Pav will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddhi Vinayak Vada Pav expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddhi Vinayak Vada Pav does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 411062, Adaresh Society, Hanuman Nagar, Chikhali, Pimpri-Chinchwad, Pune, Maharashtra411044.

8. What are the timings of this job?
Ans. Siddhi Vinayak Vada Pav expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Siddhi Vinayak Vada Pav

Related jobs

  • Field Sales Executive

    About Company: - Anduril Retail manufactures and imports more than 4000+ different products from across the world and retails them in India along with exporting them worldwide. Company Website: - http://andurilretail.com/ Position: - Senior Sales Exe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Associate

    Join Our Team as a Weekend Sales Associate at South Auroma! South Auroma, your go-to store for natural beauty and wellness products, is looking for a dedicated and personable female sales associate to assist customers during our bustling weekends! Ke...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Footwear Sales Retail

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Part Time Retail / Counter Sales job for candidates with 1 - 3 years of experience....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now