Courier Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mysore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.

More info about this Courier Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Garudavega international courier will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Garudavega international courier expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Garudavega international courier does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mysuru, kA Mysuru, kA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Garudavega international courier expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Garudavega international courier

Related jobs

  • Agile Delivery Manager

    Job Description Agile Delivery Manager Who We Are Born digital, UST transforms lives through the power of technology. We walk alongside our clients and partners, embedding innovation and agility into everything they do. We help them create transforma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Consultant| Delivery

    Lead Consultant- Delivery (Cloud Developer) Date posted 10/27/ Location New Delhi | India, Hyderabad | India, Vadodara | India, Gurgaon | India, Bengaluru | India, Mumbai | India, Pune | India, Chennai | India, Kolkata | India, | India, Noida | India...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery executive

    Pick up grocery items / Milk & Non Milk items from the Bigbasket HUB and deliver to customers safely and on time. Full-time & Part-time shifts available. Use an Android mobile phone and navigator to locate the fastest way for timely delivery....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now