Courier Deli Very

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Urgently Opening For Delivery Boy. Bike And License Compulsory. Location - Gangapur Road And Pathardi Phata. Inhand Salary - 13+32 + Pf +Esic + Medical Facilities. 1000 Attendance Bonus. Fuel 2.50 Per Km. 200 Mobile Recharge Monthly. Limited Opening. All Types Benefits. Directly Joining. Anyone Interested Immediately Call Me. Should Have : Bike | License

More info about this Courier Deli Very Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 14+00 INR to 15+00 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nashik gangapur road, pathardi phata..

8. What are the timings of this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 07:00 am - 4:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Cargo Services Pvt Ltd Rebbena

Related jobs

  • Wanted delivery boys for hyderabad

    Wanted delivery boys for Hyderabad. Earn upto Rs40000 per month. Joining bonus plus incentive Plus Medical insurance free joining call us

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Analyst

    Job Description • Define project requirements by identifying project milestones, phases and elements; forming project team; establishing project budget • Monitor project progress by tracking activity; resolving problems; publishing progress reports; ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Management Jobs in Hyderabad|

    Search and apply for jobs in Delivery Management with Virtusa in Hyderabad, India

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now