Courier Delivery
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Deliver Courier Packet To The Given Address. License | Should Have : Bike
More info about this Courier Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Peopable Staffing Services Private Limited (PSS) will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Peopable Staffing Services Private Limited (PSS) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Peopable Staffing Services Private Limited (PSS) expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharghar , Navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Peopable Staffing Services Private Limited (PSS) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. EXCELLENCE HIRING SOLUTION PRIVATE LIMITED will provide a s...
-
Delivery Boy
Urgently Opening For Delivery Boy. Bike And License Compulsary. Location - Shivni Near Arco Road And Washim By Pass Road. Inhand Salary 12200+Pf+Esic+All Types Benefits. Fuel 3 Rs Per Km. 200 Mobile Recharge Monthly. Limited Opening Directly Joining....
-
Delivery Boy
Delivery Boy Job Return Pickup Vasai Salary 15000.Rs 1000.Rs Attendance Bonus Fuel 2.50.Rs.Km Mobile Recharge 250.Rs Pf+Esic All Benefits Location Vasai East Job Role Return Pickup Delivery Boy Fix Customer To Pickup And Delivery Bike And Licence Req...