Courier Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: New chandigarh, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Deliver Courier Packet To The Given Address.Need To Deliver & Pickup The Parcels At New Chandigarh.

More info about this Courier Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Right Way Airconditioning will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Right Way Airconditioning expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Right Way Airconditioning does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SCO 7+ BF, Clockton High Street Market, Phase 1 Omaxe, New Chandigarh, Punjab 140+01.

8. What are the timings of this job?
Ans. Right Way Airconditioning expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Right Way Airconditioning New Chandigarh, Punjab

Related jobs

  • Delivery Boy Bilga

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|girl

    Delivery the oder to customersJob Type: Full-timeSalary: From INR6,000.00 per monthSchedule: • Morning shift Supplemental Pay: • Overtime pay • Performance bonus • Shift allowance • Yearly bonus Ability to commute/relocate: • Bhadson, Bhadson, Punjab...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Nabha

    India’s best performing e-commerce company i.e. Flipkart recently hiring for Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Nabha with below basic criteria, meantime ideal candidate should have own vehicle to deliver parcels nearby Nabha areas. Job Title: Delive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Nabha, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now