Courier Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Oshiwara, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Oshiwara

Working Hours :
7:00 AM -5:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Deliver Courier Packet To The Given Address Jogeshwari, Goregaon Ke Area Me Parcel Delivery Karne Ka Kaam He.

More info about Courier Delivery Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VC enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VC enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VC enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: oshiwara, ekta tower.

8. What are the timings of this job?
Ans. VC enterprises expects the candidate to work for the following hours: 7:00 AM -5:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: VC enterprises

Related jobs

  • Delivery boy blinkit

    Salary Range : Rs. 33000 - Rs. 4+500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Job Job Job @ Shadowfax Join now Shadowfax as Delivery Partner and earn upto 25000/- Per Month No charges for joining at any stage | 100% Free Joining Work: Shadowfax ECom/Bike Taxi / Food by bike Flexible working hours and Faster Payment system Job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy +348660642

    Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary Experience Requirement : Fresher Location : Akurdi Working Hours : Flexible- Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now