Customer Care Executive

  • Category: Customer Care
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Services Of Logistics. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : International | Marketing | Languages : Gujarati, Hindi, English, Marathi

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. zest logistics will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. zest logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. zest logistics expects the candidate to have the following skills: English Gujarati, Hindi, International, Marathi, Marketing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. zest logistics expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aaryan Workspaces 2 , Gulbai Tekra Rd, Opp Vasundhara Soc, nr. Panchavati Circle, Navrangpura, Ahmedabad, Gujarat NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. zest logistics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: zest logistics

Related jobs

  • Customer Service

    Votiko Professionals who are willing to take a high volume of inbound / outbound calls. It is expected that the best of those who handle such a profile with discipline, initiative and consistency, apart from opportunities to grow with us, also set th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    Resolve customers query, request, complaints (via telephone, email and self-serve), Graduate only. Language : Hindi with Good in English More about this Customer Care Executive job Arise Solution is aggressively hiring for the job profile of Customer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Jarod, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Representative

    We are searching for a highly analytical Customer Service Specialist. In this role, you will answer customer queries and resolve issues via appropriate channels, maintain knowledge of our products and services, obtain customer feedback. A top-notch C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now