Customer Care Executive
- Category: Customer Care Executive
- Location: West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services.
More info about this Customer Care Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BANKING SOLUTION will provide a salary in the range of 16000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BANKING SOLUTION expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BANKING SOLUTION does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Newtown, Kolkata.
8. What are the timings of this job?
Ans. BANKING SOLUTION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Customer Care Executive
Hiring for Customer Service Representative (Australian Process) Looking for someone who can join us on immediate basis Responsibilities: Should possess excellent Voice English Communication skills. - Ability to handle difficult or irrate customers ef...
-
CUSTOMER SUPPORT EXECUTIVE|
Job Description We are hiring Outbound Tele Callers immediately for E commerce process Job Profile Have to call the retailers over Pan India. Have to convince them for subscription in the E Commerce Site. Have to help them out with any queries about ...
-
Customer Care Executive Kolkata
Candidates should be excellent in English communication Candidates must be comfortable working in international bpo Should be comfortable in night shift Fresher and experienced both can apply Work from office Benefits: Good environment to work 2 ways...