Customer Care Executive

  • Category: Customer Care
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Job Description - Hr Recruiter*Required Qualifications:** Proficiency In The English Language Accompanied By Effective Communication Abilities.* Strong Communication Skills Are A Must.* Applicants Must Be Between The Ages Of 18 And 30.".

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Adwitya Legal will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Adwitya Legal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Adwitya Legal does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Patel Nagar, Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Adwitya Legal expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Adwitya Legal

Related jobs

  • Telecaller

    Job Description Location • Delhi, Noida, Gurgaon, Bhopal, Faridabad, Punjab, Chandigarh, Assam, Haryana, Rohtak, Hisar, Bihar, Meerut, Bangalore, Chennai, Pune, Mumbai, Mysore, Goa, Kolkata Exp 0 3years Salary 3lkh Studying the details of each offeri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    Responding to customer inquiries and resolving their concerns promptly and efficiently.Providing accurate and detailed information about products, services, and company policies.Handling and resolving customer complaints and escalating issues when ne...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Job Description: Inside Sales and Customer Care Executive English communication is necessary. Position Overview: We are seeking a highly motivated and customer-focused individual to join our team as an Inside Sales and Customer Care Executive. In thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now