Customer Care Executive

  • Category: Customer Care
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services.

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arm of India will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arm of India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arm of India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Agra, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arm of India expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Arm of India

Related jobs

  • Customer Care Executive

    Attend the phone call of customers & resolve the issues over call. replying to customers query in manner way. maintain regular calling database. knowledge of calling with customers, solve the customer queries & satisfy the customers. Must hav...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    No. of Vacancies :2 Handle Customer's Inbound and Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Education - Graduation Freshers - Can Apply Language - HIndi, English Send your CV at Info@farmeky.in

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAVE INTERNATIONAL |Flipkart Customer care executive|JOBs

    INTERNATIONAL --Flipkart Customer care executive--JOBs CALL Job Description Hiring Going On Monday To Saturday *we Have Domestic International Process *day/night Shifts Available *dick Drop Both Side Cab *1 Time Meal *blended Backend Process Cce Inbo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now