Customer Care Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : English, Hindi, Kannada, Bengali, Telugu, Tamil, Malayalam

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Speed World Wide Express will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Speed World Wide Express expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Speed World Wide Express expects the candidate to have the following skills: Bengali, English, Hindi, Kannada, Malayalam, Tamil, Telugu.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagle estate thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. Speed World Wide Express expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Speed World Wide Express

Related jobs

  • Customer Service Representative

    Hi Guys. We are hiring freshers and experienced candidate with excellent communications skills for Telecom MNC's based in Airoli , Andheri ,Vikhroli,Ghansoli, and Thane locations Role-Customer Service Executive Shift timings: Any + hours shift betwee...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : English, Hindi More info about this Customer Care Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Silgate S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    Process Name : S+ Location: Chandivali, Andheri East, Mumbai Exp required : HSC+6 month Exp Graduate Fresher Allowed Language preferred : Bengali, Gujrati, Punjabi, Tamil, Telegu, Kannada, Malayalam + (Hindi & English Mandatory) Need excellent co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now