Customer Care Executive

  • Category: Customer Care
  • Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : Hindi, Marathi, English

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Umang Wellness will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Umang Wellness expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Umang Wellness expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Umang wellness,Umang Banglo, Plot No-18,Opposite Doke udyan,Near pradip Sweet,Chinchwad link Road,Tanaji Nagar, Chinchwad. Time _ 12pm to 4pmPm.

8. What are the timings of this job?
Ans. Umang Wellness expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Umang Wellness

Related jobs

  • Porter| Concierge for Hotel job in USA

    Porter Concierge for Hotel job in USA As a Concierge you will initiate the process on building a genuine relationship with the Client by determining the Clientrsquos needs and offering direction to appropriate departments and Universes We know that o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Transctn Procng Offcr

    Job Description Job title Transaction Processing Officer (Band 5, Level 2) Reports to Unit Manager / Asst Unit Manager Provides customer service support for third party administrators, Health Maintenance organizations, preferred provider organization...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Relationship Executive

    Job Description: 1. Maintain up to date customer database and records in system. 2. Service Reminder call to customers as per process. 3. Take appointment during Service Reminder calls and update in system. 4. Post Service Feedback calls to customers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now