Customer Care Executive

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Sales | Marketing

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. F6 Capital & Finance Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. F6 Capital & Finance Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. F6 Capital & Finance Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Domestic, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F6 Capital & Finance Pvt. Ltd.Shivam Business Center, Ground Floor, Opposite Power House M.N.I.T, Calgary Road, Malviya Nagar, Jaipur, 302001.

8. What are the timings of this job?
Ans. F6 Capital & Finance Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: F6 Capital & Finance Pvt. Ltd. Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Senior Accountant

    • Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with 1 - 4 years of experience. More about this Senior Accountant job Please go through th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Agent

    Graduate Basic Computer Two wheeler with licence Basic English Good communication skill More about this Marketing Agent job Protax Services India is aggressively hiring for the job profile of Marketing Agent at Jaipur in Jetpura locality. Kindly go t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Executive

    Responsible For Attending Customers, Work From Home Job. Work As A Team Leader. Required Irda Exam Fees 585. More info about this Retail Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bajaj Allianz Life Insurance Company will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now