Customer Care Executive

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services.

More info about this Customer Care Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Insight Customer Call Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Insight Customer Call Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Insight Customer Call Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Block A-100 sector 58 Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Insight Customer Call Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Insight Customer Call Solutions

Related jobs

  • 500 Fresher Jobs In Retail Hospitality BPO Manufacturingsectors In Uttar Pradesh

    2coms Group is hiring forleading MNCs /MSME companies Pan India .We are having more than10000 + jobs in sectors like Manufacturing/Retail / Tourism& Hospitality, Apparel, Logisticsetc. RequirementsQualification-5th/8th/10th/11th/12th/GraduatePass...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Experienced Customer Care Executive CTC 50k

    We are currently hiring Customer Care Executive for Voice/Chat BPO. • Minimum 6 months experience is must • Male/Female eligible • cab facility available • same day interview • salary upto 50k /Month CTC Job Type: Full-time Salary: ₹40,847.07 - ₹50,2...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO VOICE PROCESS IN GURGAON

    Hiring for Domestic BPO Voice Processes Excellent verbal communication skills Fresher also can apply 6 days working Location gurugram work from office jobs Best Salary packages in the Industry Customer service & Sales process. fresher welcome age...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now