Customer Support Representative

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Deliver World-Class Service, Prompt Responses, And Accurate Solutions Via Emails And Calls. Build Customer Bonds Through Regular Follow-Ups. Ensure Complete Ownership Of Queries And End-To-End Satisfaction. Collaborate With Traya Teams For Optimal Solutions. Provide Stakeholders With Observations For Continuous Improvement.

More info about this Customer Support Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Traya Health will provide a salary in the range of 16000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Traya Health expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Traya Health does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101, 1st Floor, B-wing, Interface-16, Mindspace, Behind Infiniti Mall,Malad West, Mumbai- 400 064.

8. What are the timings of this job?
Ans. Traya Health expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Traya Health

Related jobs

  • Customer Support Agent

    Immediate Hiring NP: 15 Days Location: Mumbai share your cv : martech@driveronhire.com,++1-XXXXXXXXXX Flutter Developer 1. Experience in development of Android/iOS applications and have deployed them on Google Play/App Store. 2. 2/3 years experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Guest Relation Executive

    Our client is a leading MNC Facility Management Company in Mumbai. Position: Guest Relations Executive / Facility Executive Location: Mumbai(Central Suburbs) Qualification & Experience: Bachelor's Degree with relevant experience in Hotel Manageme...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Manager|Executive Assistant | BFS |4|12 yrs|

    We are looking for an experienced professional to work as a Business Manager to support the CRO office on various initiatives, supporting the ramp up of the platform, mutualisation between teams, improvement in operating processes, budgeting process ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now