Data Entry Executive

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Mylapore, Chennai, Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mylapore

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
* Enter And Update Financial Transactions In Tally, Google Spreadsheets, And Excel.* Maintain And Ensure Daily Data Accuracy And Consistency Across Platforms.* Reconcile And Verify Financial Entries To Ensure Proper Accounting Records.* Organize And Categorize Financial Data For Easy Retrieval And Analysis.* Identify And Rectify Data Discrepancies. Skills Needed : Tally | Basic Excel

More info about Data Entry Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sathyam credit solution will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #104, Ganesha Towers,Dr. Radha Krishnan Salai, Mylapore, Chennai, Tamil Nadu600004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Sathyam credit solution

Related jobs

  • Immediate vacancy - Part-time Data Entry Job (Remote)

    Dear candidate, Are you looking for a flexible Data Entry Job We have an urgent requirement of Data Entry Operator (Work From Home) who is dedicated and serious about his work. Opportunities for career advancement and professional development Data En...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now

  • URGENT RECRUITMENT IN DATA ENTRY JOB ALL OVER INDIA | HOME-BASED

    Dear Candidate, We are looking for a dedicated Data Entry Operator (Work From Home) who is serious about their work. Position: Fresher / Computer Operator / Data Entry Operator Requirements: • No Age Bar • No Work Pressure • No Targets You can work f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now

  • Hiring For Online Data Entry Jobs/ Work At Home Jobs/ Part-Time Jobs/ Data Entry/ Typing Jobs/[...]

    Job Description Dear Job Seeker, We are hiring for various positions related to Data Entry and Computer Operations. This includes: • Online Data Entry Jobs • Work From Home Jobs • Data Entry Jobs • Part Time Jobs • Full Time Jobs • Computer Operator ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now