Data Entry Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Aminjikarai, Chennai, Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 25K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 11000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Aminjikarai
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Fresher Also Welcom. Skills Needed : Computer | > 30 WPM Typing Speed
More info about Data Entry Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dignity Enterprises Pvt Ltd will provide a salary in the range of 11000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dignity Enterprises Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dignity Enterprises Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO 20, 2nd floor, Pulla avenue shenoy Nagar Chennai, Tamil Nadu 60002+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dignity Enterprises Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Immediate vacancy - Part-time Data Entry Job (Remote)
Dear candidate, Are you looking for a flexible Data Entry Job We have an urgent requirement of Data Entry Operator (Work From Home) who is dedicated and serious about his work. Opportunities for career advancement and professional development Data En...
-
URGENT RECRUITMENT IN DATA ENTRY JOB ALL OVER INDIA | HOME-BASED
Dear Candidate, We are looking for a dedicated Data Entry Operator (Work From Home) who is serious about their work. Position: Fresher / Computer Operator / Data Entry Operator Requirements: • No Age Bar • No Work Pressure • No Targets You can work f...
-
Hiring For Online Data Entry Jobs/ Work At Home Jobs/ Part-Time Jobs/ Data Entry/ Typing Jobs/[...]
Job Description Dear Job Seeker, We are hiring for various positions related to Data Entry and Computer Operations. This includes: • Online Data Entry Jobs • Work From Home Jobs • Data Entry Jobs • Part Time Jobs • Full Time Jobs • Computer Operator ...