Data Entry Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works.

More info about this Data Entry Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Win Tech Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 148 , Redhills road , pudur Ambattur Chennai -600053.

8. What are the timings of this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Win Tech Pvt Ltd

Related jobs

  • Urgent Hiring for Backed Office Executive jobs

    Job seekers, We offer Online Data Entry Jobs, Part Time Jobs, Work From Home Jobs, Part Time Jobs, Full Time Jobs, Home Based Job Position For: Work from Home Jobs, Data Entry Jobs, Part Time Jobs, Full Time Jobs, Backed office Executive,Computer Ope...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Assistant

    Remuneration: INR 2,50,000 - 3,50,000 About WCMS Investment Solutions Private Limited (WCMS I S) : We are a 2 decade old Financial Consultant, helping investors to invest and help successful Business to raise capital from the market. Check - https://...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry |back office

    wanted Tamil candidates for official work Men and women

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now