Data Entry Operator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Narela, Delhi, New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Narela
Working Hours :
+:00AM - 8:00PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Collecting And Entring Data In Busy Or Excel. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Computer
More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. skybound autoplast will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. skybound autoplast expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Cpj college.
8. What are the timings of this job?
Ans. skybound autoplast expects the candidate to work for the following hours: +:00AM - 8:00PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Britannia office| Election office| Private limited company |all data e
Job description Yes 1 year
-
Data Entry Specialist |Home|Based Freelance|
Job description Job Summary The Elite Job is seeking a detail-oriented and motivated Data Entry Specialist to join our dynamic team in a freelance capacity. This remote position will primarily involve entering, updating, and maintaining data for our ...
-
Work from Home Data Entry | Computer Operator | Typing Job |Part|Time|
Job description Job Summary: Join The Elite Job as a remote Data Entry or Computer Operator, ideal for students, freshers, and working candidates seeking flexible, part-time employment. This is a perfect opportunity to work from the comfort of your h...