Data Entry Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Kurla, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kurla

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works.

More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Talent Spark will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Talent Spark expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Talent Spark does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KURLA WEST MUMBAI 400070.

8. What are the timings of this job?
Ans. Talent Spark expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Talent Spark

Related jobs

  • Apple Data Entry Jobs | No Experience

    Job description Apple, a global leader in technology and innovation, is seeking a talented Data Entry Specialist to join our dynamic team. With a rich history of revolutionizing the way we live and work, Apple is committed to creating products and se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Scientist Analyst

    About Aryng : Aryng is a Data Science consulting, training, and advising company. Aryng's SWAT Data science team helps solve complex business problems, develop the company's Data DNA through Data Literacy programs, and deliver rapid ROI using machine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • DATA ENTRY| TYPIST| COMPUTER WORK

    Dear candidates,We need some candidates who are interested to work from home with our company as Data Entry. A serious person who can take on various projects of Data entry projects and would be an ideal candidate for us.Good Typing Skills RequiredBa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now