Data Entry Operator | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Lightings. More Than 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Computer

More info about this Data Entry Operator - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. prince glow industry will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. prince glow industry expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. prince glow industry expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. prince glow industry expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: N-518 Raghubir Nagar new delhi-110027 near by 512 bus stand.

8. What are the timings of this job?
Ans. prince glow industry expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: prince glow industry

Related jobs

  • Back Office Executive

    Dear Candidate, We are urgently looking for Executive/Sr. Executive- Backoffice for our company. Experience- 1+ yrs in similar industry or role. Responsibilities: · Making Quotation, Bills & Challan on ERP. · Making PO & PI and Communicating ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Assistant

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 2 years of experience. More about this O...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Clerk

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for Fresher candidates. More about this Junior Clerk job Please ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now