Data Entry Operator | Back Office
- Category: Remote Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Only As It Is Typing. Skills Needed : Computer
More info about this Data Entry Operator - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rudram Services will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rudram Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rudram Services expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 607,Abhijyot Square Corporate Road Prahladnagar Ahemedabad Gujrat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rudram Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Representative
Job Summary: We are seeking a motivated and experienced sales representative to join our team and sell our products to customers. The ideal candidate will have a proven track record of meeting or exceeding sales targets, and will be able to build str...
-
Looking Online Indian Language | | | English tutor in|
About Job :Looking for Indian Language, - syllabus, English subjects in Gujrat High Court as Tutor's Home
-
Area Sales Manager | Chemical
Job Description Job Title : Area Sales Manager - Chemicals Job Location: Vapi-Gujrat About Company: About Company: Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) is the world leader in serving science, with annual revenue of approximately $44 billion. Our...