Data Entry Operator | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Looking For Data Entry Operator (Deo),Back Office Executive Maintain Data On Our Google Drive Applications (Documents, Sheets, Forms) Within The Organization. Skills Needed : Computer

More info about this Data Entry Operator - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VAISHNAVI ALUMINIUM AND GLASS will provide a salary in the range of 16500 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VAISHNAVI ALUMINIUM AND GLASS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VAISHNAVI ALUMINIUM AND GLASS expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no. 405, Royal tower viman Nagar , 412216.

8. What are the timings of this job?
Ans. VAISHNAVI ALUMINIUM AND GLASS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VAISHNAVI ALUMINIUM AND GLASS

Related jobs

  • Office Executive | Back Office

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel More info about this Office Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Manasi Ente...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    • Enter data in computer. • Documentation and filling work. • Handle day to day office activities. • Handle calls. Handling sales enquiries on calls • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 6+ years Experience. More ab...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cognizant Hiring TRAINEE | JUNIOR DATA ANALYST

    Qualification: Graduate/Post Graduate/ Doctorate degree in life sciences/Pharmacy/Medical sciences/Registered Nurse Responsibility: Business/ Customer: • * Minimal Customer interaction under guidance. • * • Understands Domain Process/sub process, fun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now