Data Entry Operator | Typist

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Minimum Typing Speed Is Required 25Wpns.80 % Accuracy Is Mandatory. Should Be Able To Read English. > 30 WPM Typing Speed

More info about this Data Entry Operator - Typist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 303, Paddle Point Bpo Service Pvt Ltd,Sunrise Business Park, Road No 16,Kisan Nagar, Wagle Estate..

8. What are the timings of this job?
Ans. Paddle Point BPO Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Paddle Point BPO Pvt Ltd

Related jobs

  • Jobs in Data Entry| Back Office Mahindra company for fresher

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Operator | Back Office

    We Need Data Entry Operators For Our Company. Salary Will Be Upto 28K. More info about this Data Entry Operator - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PRAVESH INFO SOLUTION PVT LTD will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Assistant

    Back office co ordinator for Mutual Funds and Insurance products Job Type: Regular / Permanent Salary: From ₹12,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Mumbai, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now