Data Entry Operator | Typist

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Dhir Khera, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Data Entry Jobs | No English | Freshers Can Apply | Data Entry Jobs | None

More info about this Data Entry Operator - Typist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Singhal bpo will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Singhal bpo expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Singhal bpo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hapur railway road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Singhal bpo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Singhal bpo

Related jobs

  • Teacher job Near Me | Urgently Looking for Home Tutor|

    About Job : Teacher job Near Me - Urgently Looking for Home Tutor Class 5, - syllabus, English, Maths subjects in Agraas Home tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Work from Home| Typing Job

    Job Details We are in urgent need of Data Entry Operator / Computer Operator who is dedicated and serious about his work. We have various types of online and offline project works. Responsibilities: Have to work on Company's provided software. Enter ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Agra, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Manager Job in Lucknow at Gyani Professionals Lucknow

    About Company: We believe in challenging norms of society, we believe in thinking differently. The way we challenge norms of society is by making our services easy to use, understand & user friendly. At present, we are working in the education se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now