Data Entry Operator | Typist
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Kanchipuram , Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel | Skills Needed : Tally, Computer
More info about this Data Entry Operator - Typist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ninestars Information Technologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ninestars Information Technologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ninestars Information Technologies Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Computer, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ninestars Information Technologies, No.B2+, Kastruba Nagar, Bhopal, Madhua Pradesh - 600044.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ninestars Information Technologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Data Entry Operator
Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works. Skills Needed : Computer | Basic Excel, MS Word More info about this Data Entry Operator Job: 1. How much salary can I expect for this...
-
Collection Tele Calling
Banking Cash Collection Backend And Tele Calling. More info about this Collection Tele Calling Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Access will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be deci...
-
Office boy | Chennai | 20K budget
• Can work in a team. • Hard working. • Good time management skill. • Can follow instructions. • Good organizational skill. • Good observation skill. • Good problem solving skill. • Can work under pressure. • Good people skills. Job Types: Full-time,...