Data Processing Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Thirumudivakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Any Degree / Diploma With Computer Knowledge. Working Experience Helpful Salary Depend On Number Of Years Experience In Relevant Field. > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT

More info about this Data Processing Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Versatile Card Technology (P) Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Versatile Card Technology (P) Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Versatile Card Technology (P) Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms cit, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AC-21, 4th Main Road, Sidco Industrial Estate, Thirumudivakkam, Chennai - 600 044..

8. What are the timings of this job?
Ans. Versatile Card Technology (P) Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Versatile Card Technology (P) Ltd

Related jobs

  • Home based work for Computer operator and Data Entry work

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Operator | Work From Home | Student Fresher Job

    Job Specifications Salary 30000/-Employment TypeFull time jobsJob DescriptionHOME BASED PART TIME ONLINE WORKARE YOU STUDENT OR FRESHER DID NOT GOT JOB IN A RIGHT COMPANY ,JUST WORK IN AN CORPORATE COMPANY AND MAKE 30, 000 RS MONTHLYWORK BASED ON BRI...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Operator

    It is a home-based freelance data entry work. Laptop/Desktop & Smartphone are required. Training will be provided by our team No Target work. Desired skills and qualities: Fresher and experience both can apply. Basic Computer Knowledge. Should ha...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now