Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Danapur, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 29K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹25T a monthFull–time
All Bihar Location Required Urgently Req Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Contact No- (++71088618 ,++73111573,7643861221 ,+110165047, +57635+214 ,8433+84175 Note :Onboarding Ke Liye Addhar Card , Pancard ,Ke Sath Koi *(One 1)Ik Document*Hona Chaye Voter Id, Dl Photo , Bank Passbook , Light Bill Address Ke Liye Chaye. License | Should Have : Bike
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V Xpress will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V Xpress expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V Xpress expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Bihar Location Required Urgently REQ Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Contact No- (++71088618 ,++73111573,7643861221 ,+110165047, +57635+214 ,8433+84175 Note :Onboarding Ke Liye Addhar Card , Pancard ,Ke Sath Koi *(One 1)Ik Document*Hona Chaye Voter Id, Dl Photo , Bank Passbook , Light Bill Address Ke Liye Chaye.
8. What are the timings of this job?
Ans. V Xpress expects the candidate to work for the following hours: 7:30 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Bike Rider in Patna | 10th Pass | Fail
₹20T–₹30T a monthFull–time Looking full-time career as a Rider? you are at right place. Big Basket Currently hiring Bike Rider in Patna, who having their own smart phone and ready to work as a delivery & pickup boy nearby Patna Patna. Role: Bike ...
-
Ride with Swiggy | Food Delivery Jobs in Dumraon Dumraon
Full–time India’s largest and highest-valued online food ordering and delivery platform provide opportunity as a Ride with Swiggy – Food Delivery Jobs in Dumraon area, if you are the ideal candidate, should have your own vehicle for delivery food pro...
-
Medicine Delivery Boy
Full–time We need a medicine Delivery Boy in our firm Chemist Box Private Limited in Patna location.Salary - 8500 to 10000Gender- MaleCandidate should have own Bike & D/LRegards,Priya HR62+++24341Job Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: I...