Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pandharpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surya Associates will provide a salary in the range of 1000 INR to 1000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surya Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surya Associates expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Surya Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Office delivery Boy|Girl
Please call after reading the description Office Delivery boy Jobs for Freshers/ experience required on urgent basis Please visit with resume. Job Type: Full-time Salary: From ₹+,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Overti...
-
Delivery Executive
Hygiene: Education – At least 10th / 12th Pass. Valid professional driver’s license for the required two-wheeler type. Prior experience as a delivery executive (at least 1 year) Important Pointers: Deliver various items to different addresses as assi...
-
Delivery Boy
Candidate ready to do Pick Up From Technician and delivered to Thyrocare HUBReady to cover pin codes