Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Kota-Kota, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab a Grub serivce will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for interview.

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to S


Company Name: Grab a Grub serivce

Related jobs

  • JioMart Delivery Executive | Multiple Openings in Kota

    One of fastest growing e-commerce market of Rajasthan, JioMart currently hiring as Delivery Executive in Kota. Ideal candidate should be ready to do deliver packages around Kota area with own vehicle and some basic knowledge of locality. Post: Delive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Kotavery is hiring candidates for Delivery Executive job in Kota with an experience of 1 year(s). Candidate would be responsible for verifying the identities of recipients before handing over packages, updating the status of the delivery on the compa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Cum Peon Jaipur

    Local In Jaipur Driving Office Me Chai Pani Banana Saf Safai Kerna Dusting Vagareah Kerna . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Cum Peon Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dalmia Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now