Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensuring Customer Satisfaction, Accepting Payments. Delivery Of The Allocated Packages. Planning Daily Travel Routes Based On Delivery Location.Loading And Unloading Of Packages.Accepting And Recording Payments After Delivering Packages.Acquiring Acknowledgment From The Customers Of The Product Deli. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Elasticrun will provide a salary in the range of 15417 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Elasticrun expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Elasticrun expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address -Near Shri Ram Dharam Kanta, industrial area, Back side of Rajadhani company,Kundli,Distt- Sonipat.131028. " https://maps.near.com/q=28.+33504,77.131028.

8. What are the timings of this job?
Ans. Elasticrun expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Elasticrun

Related jobs

  • delivery boy biker

    Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid Driving Licence (DL)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Development Engineer III iOS

    Full–time About Urban Company Urban Company is a technology platform offering customers a variety of services at home. Customers use our platform to book services such as beauty treatments, haircuts, massage therapy, cleaning, plumbing, carpentry, ap...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Engineer

    Full–time Responsibilities • Design financial systems for scale. Measure, plan, iterate. • Writing reusable, testable, and efficient code • Design and implementation of low-latency, high-availability, and performant applications • Setup and own the e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now