Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Navi Mumbai , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Green Globe will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Green Globe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Green Globe does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 2+, Vashi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Green Globe expects the candidate to work for the following hours: 11.am to 8 pm


Company Name: Green Globe

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivery Boy

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Delivery Boy

    Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Boy|Peon

    1. Keep the office premises clean and tidy. 2. Serve tea, coffee, and other refreshments to staff and visitors as required. 3. Collect and distribute mail, parcels and deliveries. 4. Assist in photocopying, printing, and scanning documents. 6. Assist...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now