Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chengalpattu, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jumoo Dairy Foods Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jumoo Dairy Foods Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jumoo Dairy Foods Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jumoo Dairy Foods Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jumoo Dairy Foods Pvt Ltd

Related jobs

  • Cash Delivery Executive

    Responsibilities include: Delivering cash to customers safely and on time Cab will be given for delivery Talk to customers in a polite manner Job Types: Full-time, Fresher Salary: ₹12,000.00 - ₹16,000.00 per month Benefits: Provident Fund Schedule: M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cash Delivery Executive

    We are Hiring Cash Delivery Executive for Banking operations Collecting cash from Shopping Malls and Show rooms Tallying cash Deposit in Bank No target Cab will be provided for collection Job Types: Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹12,000.00 - ₹...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    ECR, Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cash Delivery Executive

    Delivering cash to customers safely and on time Cab will be given for delivery Talk to customers in a polite manner

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now