Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Agra, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd. expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Agra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Kv Human Resources Services Pvt Ltd. Dehtora, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivery Associates are responsible for ensuring timely delivery and managing onsite customer experiences. Review production orders and delivery schedule. Load and transport products. Ensure friendly and professional onsite presence while onsite at c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivery Associates are responsible for ensuring timely delivery and managing onsite customer experiences. Review production orders and delivery schedule. Load and transport products. Ensure friendly and professional onsite presence while onsite at c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Jaipur , Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Requirement Delivery boy Job

    Individual Agra, Uttar PradeshWe are hiring for Full Time job vacancy at Workex. Candidates applying for Biker / Delivery Boy jobs in Agra should have a minimum experience of 0 years. To apply for Delivery Executives - Courier jobs one must possess T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Agra, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now