Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Jawahar Ayya Nagar, Madambakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jumoo Dairy products will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jumoo Dairy products expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jumoo Dairy products expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Work location arumbakkam.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jumoo Dairy products expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jumoo Dairy products

Related jobs

  • Delivery Person |amp| Car Driver

    Full Job Description Should have two wheeler of own To deliver in and around Chennai Hospitals and Labs Mask, RTPCR Kits, Saveetha Medical College Chettinad Medical College etc Person should be near Villivakkam Work remotely No Job Types: Full-time, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy |amp| Service engineer

    Full Job Description Be punctual and Sincierity must. Good communication you must have two wheeler and two wheeler liecence Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher, Volunteer Salary: ₹10,502.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: Flexible sch...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Full Job Description Be punctual and Sincierity must. Good communication you most have 2 wheeler/2 wheeler liecence Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Volunteer, Fresher Salary: From ₹10,502.00 per month Schedule: Day shift Evening shift Mond...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now