Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Urgent Hiring For Delivery Boy Location -Shakti Khand 2,1,3, Basundra , Vadhalli , Rakesh Margh Salary -18000+4 Week Off. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IPC INDIA will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IPC INDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IPC INDIA expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: urgent hiring for delivery boy location - nipul mall near by ghaziabad , basundra , vasahalli , shastri nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. IPC INDIA expects the candidate to work for the following hours: +AM - 6 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Concord Logs will provide a sa...
-
delivery Boy|Girl
Full Job Description Urgent requirement in Xpressbees as delivery boy, Salary 15000 - 26000 per month, Payment on every 10-10 days.for more details apply the job. Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹15,000.00 - ₹26,365.31 per month Sch...
-
Office boy
Full Job Description Full Job Description We are looking for office boy to do multiple tasks/works help help us in inhouse or outside works. Can join immediately. Min Qualification: 10th Pass Can discuss more about the job role over phone. Apply with...