Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sales Protection force will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sales Protection force expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sales Protection force expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sales Protection force expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahmedabad, Gujarat 380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sales Protection force expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sales Protection force

Related jobs

  • Urgent Swiggy 8+08774788 Delivery

    Urgent Requirement - Urgent Please Call-8+08774788, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office boy

    Full Job Description Job Responsibilities: Deposit cheques in bank. Basic admin work. Qualifications: Minimum Qualifications is 12th Pass. Requirements: Must have own two wheeler vehicle. Must have basic knowledge of Excel and Word. Job Location: Ich...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivery of medicines to customers & warehouse as needed/required Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Speak with the employer ++1 +77316+552

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now