Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V C Enterprises will provide a salary in the range of 15550 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V C Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V C Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Borivali west.

8. What are the timings of this job?
Ans. V C Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: V C Enterprises

Related jobs

  • Delivery boy

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a valid Driving Licence (D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|Girl

    Full Job Description Urgent Requirement of Delivery boys/Felixi for Internal Staff Qualification- 10th,12 pass Bike and petrol will provided by company location - Nanded ,Nagpur. salary-8K to 15K Mandatory documents: 1. Copy of 10th pass mark sheet 2...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Nanded, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivary boy

    Department : Delivery Biker Location : Maharashtra Salary : 12000 - 15000 Lpa Contact Person : Jitendra Dubey (8368804268) Job description : Salary 12000n to 15000 Male licence bike Smart mobile Key Skills : Work Experience : /.. Key Responsibilities...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now