Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Dhanore, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, (For Amazon, Flipkart, Meesho). License | Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunrise Logistics will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunrise Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunrise Logistics expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sunrise Logistics, Behind of Shell Petrol Pump,Chimbali fhata, Moshi..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunrise Logistics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sunrise Logistics

Related jobs

  • Delivery Executive

    Cell phone reimbursement Health insurance Paid time off Provident Fund Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite mann...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Biker

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Biker

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now