Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Nanakaramguda, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jubilant Foodworks Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jubilant Foodworks Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jubilant Foodworks Pvt Ltd. expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dominos Pizza City office above Domino's Store Masab Tank.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jubilant Foodworks Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 02:00 pm - 01:00 am


Company Name: Jubilant Foodworks Pvt Ltd.

Related jobs

  • Bike Rider

    Joining bonus 10000/- Free joining Grocery delivery Zepto Weekly payment +000/- More about this Bike Rider job Vista Event Group is aggressively hiring for the job profile of Bike Rider for 10 open positions at Hyderabad in Miyapur locality. Kindly g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • food delevery

    delivery boy cahaye ful time ke leye plese contect Salary-₹1+T–₹22T a month

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • need grocery delivery boys

    we required urgent grocery delivery boys in areas gajularamaram, jeedimetla, suraram,chintal

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now