Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jobistiq manpower pvt Ltd Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Domino|s Jobs 2024| Apply Pizza Delivery Boy in|

    Domino's Jobs in Jaipur 2024: The has recently released the recruitment notification for Pizza Delivery Boy Jobs. Thus, the officials of Pizza Delivery Boy is inviting applications through online mode. Therefore, interested aspirants can download the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|Jaipur Jaipur

    Join Swiggy as Part Time Delivery Partnerin Jaipur. Earn upto 4200per week Swiggy जयपुर में कर रहा है पार्ट टाइम डिलिवरी बॉयजकी तत्काल भर्ती। प्रति सप्ताह 4200तक कमाएं Joining Bonus: 2000 INR Responsibilities and Duties Responsible for collecting the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Jaipur, Rajasthan , Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now