Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Alipur, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 24K
- Published on: 2025/09/21
• For Immediate Joining Require Biker Aadhar Card, Pan Card, Driving License Rc, Daily Earnings Applicable. Earn Up To 18000 To 20000 Limited Duty Hours And Maximum Earning. Please Contact For Immediate Joining.8100514+34*. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bbnow will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bbnow expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bbnow expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: call hr for more information.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bbnow expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Responsibilities:- Distributing various packages to specified locations within a given time frame. Planning daily travel routes based on locations and time frames. Carefully Deliver all packages. Accepting and recording payment for delivered packages...
-
Van Delivery Boy
Apply directly on Indeed Van Delivery Boy U Udaan India Pvt Ltd West Bengal Apply directly on Indeed 20 hours ago ₹13T–₹15T a month Full–time • Urgent Vacancy Udaan Grocery VAN Delivery Boy Job Location- Agarpara (Kolkata) West Bengal Joining time-7:...
-
Urgent Vacancy for Biker Delivery Executive
deliver parcels to the customers in respective local pin codes.