Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jihe, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Delivery Boy Job In Satara All Over Location Vacancy Salary 14500 Gross Fuel 2.50.Rs.Km Mobile Recharge 200.Rs Pf+Esic+All Benefits Location Satara Shirwal Lonand Phaltan Vaduj Karad Tasgaon Vitta Khed Job Role Delivery Boy Bike And Licence Required Job Role Delivery Boy Full Time Job Only Call Me Only Interested Candidates Are Applying No Time Pas.
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: if you interested than call on same numbar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 7:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Urgently Opening For Delivery Boy. Bike And License Compulsary. Location - Shivni Near Arco Road And Washim By Pass Road. Inhand Salary 12200+Pf+Esic+All Types Benefits. Fuel 3 Rs Per Km. 200 Mobile Recharge Monthly. Limited Opening Directly Joining....
-
Delivery Boys
Job responsibility includes delivery of Medicines to Big Hospitals/Nursing Homes & to Patients at their respective locations across Mumbai. Employee will be eligible for travelling allowances as per actuals. In case of working on Holidays, Compan...
-
Required Delivery Boy in Vikhroli Mumbai | 10th pass Job
Join one of largest courier services Blue dart in Maharashtra, now hiring for Delivery Boy in Vikhroli Mumbai, who can deliver parcels in nearby area, Just require bike with driving licence to start parcel delivery jobs. Looking for 10th pass deliver...