Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.License Must . Food And Accommodation Available .
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A.K Water Supply will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A.K Water Supply expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A.K Water Supply does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pudupakkam , Chennai , Tamil Nadu 631502 ..
8. What are the timings of this job?
Ans. A.K Water Supply expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
• Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery Must have Bike. • It is a Both Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Delivery Boy job P...
-
Team lead| Last mile delivery station
Description We're seeking a Team lead for our Delivery center. In this role you will be responsible for shift operations at our DCs and support the DC manager in performance management and driving the operational plan. Key job responsibilities Defini...
-
Tempo Driver
TempoDrive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. jayanthi food pr...